Go to footer

Skip to content

Soul Display

Sve o labinskim bendovima...

Moderator: Acrodyn

Soul Display

Postby FOSCHY » Mon Apr 06, 2009 3:18 pm

Mislim da bi bio red da obznanim na LAHC-u i za ovaj sad napokon formiran bend. Ideja,vizija i ogromna zelja je postojala dugo godina jos od 2005-e samo u nasim glavama dok nas je bilo jos troje ( Marko, Ernest i Sanel ) Eto sinoc smo odrzali za prijatelje svoj prvi koncert i hvala vam svima koji ste dosli i koji ste pomogli da odrzimo jedno prijateljsko druzenje uz nasu prvu svirku.( You know who you are :wink: )
Bilo bi nam drago da komentiratre jucerasnju svirku u oba smisla, u dobrom i u losem ako ga ima.

Clanovi benda su:

Dino-vokla
Marko-Gitara
Amel- Bubnjevi
Ernest-gitara
Sanel- bas

Sve informacije kao sto su web stranica, myspace, biografija,pjesme i sve ostale stvari o bendu biti ce uskoro dostupne svima ovdje na labinhardcore-u forumu, jer je jos sve "in progress", a pjesme koje su snimljene cekaju miksanje.

Sljedeci koncert Soul Display-a je u clubu -x- na Dubrovi 02.05.2009

Par slikica s koncerta:

Image.Image
Image.Image
Image.Image

Naša VJ i foto podrška :D Goran Načinovic http://rusty2210.deviantart.com/
Image

Dio razgovora izmedju mene i brata.
Sanel: Prdno si jebemu...?
Amel: Nisam.
Amel: Mozda jesam a da nisam ni skuzio.?!?!?!?!
Sanel: hehehehe
Amel: Sta se smijes??????
FOSCHY
Site Admin
Site Admin

Re: Soul Display

Postby punk_rock » Thu Apr 09, 2009 1:48 pm

sve najbolje... ::D
Thug: I'll blow this place up, man!

Cobra: Go ahead. I don't shop here.
punk_rock
Catch me if u can!! :D
Catch me if u can!! :D

Postby nihilist-grindcore » Fri Apr 10, 2009 1:11 pm

ovo je band koji pratim od njihovih početaka, kada niti ja nisam imao instrument u rukama, a gledao sam ih kako na igralištu sviraju akustare i rade jebene tekstove
sjećam se kada su kod marketa svirali sa gitarama (fch, ernesto i marko), a robi i ja smo dolazili slušat i divit se...
jako mi je drago da napokon sviraju u punoj postavi koju zaslužuju (pogotovo jer je amel uhvatio palice u ruke), jer nakon svih tih godina sviranja, nešto se jednostavno mora vratiti, a njima se je jako dobro vratilo, pogotovo pronalazak odličnog vokala (Dino). band je dobio novu dimenziju i jako mi se sviđa.
muzički ovo nije neka topla voda, čut čete takvih bendova, ali u Labinu i Istri ovo je definitivno atrakcija koja će drmat.
mi koji smo čuli njihovu snimku (koja je prejebena, a još je raw kvalitete) samo možemo očekivati jedan boom na ovoj lokalnoj sceni.
nakon stripsa, definitivno band o kojem će se puno pričat.
želim im puno sreće, prvenstveno jer su mi večina jako dobri frendovi, a isto tako jer imaju potencijala reći ljudima kako se svira u Labinu i da ovo nije samo jedan jebeni rudarski grad kojemu je vrhunac muzike alen lazarić
Image
nihilist-grindcore
Site Admin
Site Admin

Postby goco » Fri Apr 10, 2009 1:34 pm

word :)

naravno SD sve najbolje guys :) :alcos:
ex cRusty
After twelve years of therapy my psychiatrist said something that brought tears to my eyes. He said, "No hablo ingles"
LAxHC | admin crew
goco
Site Admin
Site Admin

Postby Acrodyn » Fri Apr 10, 2009 4:21 pm

Imao sam čast neko kratko vrijeme radit s ovom bandčinom... Bilo mi je žao prestati, ali sam sretan što sada imate vokale kakvog zaslužujete. :smile:

Nisam mogao doć na ovaj koncert, al jedva čekam novi u X-u.. Radujem se ponovnom susretu s vašom mjuzom. Jako mi fali...
A i još uvijek znam zapjevat djelove one jedne stvari.. :)

As I burn
Photographs,
The wind collect the ashes
Into my eyes.. =)

Živjeli i sve najbolje u budućnosti. :)
LAxHC | moderator - one and only, bi*ch! 8)
Acrodyn
Modernator
Modernator

Postby yellow bastard » Fri Apr 10, 2009 5:35 pm

hhehhe, napokon ste našli ime :smile: svaka čast, sviđa mi se mjuza, želim vam puno sreće :fly: :fly:
yellow bastard
Master Of Disaster
Master Of Disaster

Postby X!3W » Sat Apr 11, 2009 12:26 pm

mirza wrote:ovo je band koji pratim od njihovih početaka, kada niti ja nisam imao instrument u rukama, a gledao sam ih kako na igralištu sviraju akustare i rade jebene tekstove
sjećam se kada su kod marketa svirali sa gitarama (fch, ernesto i marko), a robi i ja smo dolazili slušat i divit se...
jako mi je drago da napokon sviraju u punoj postavi koju zaslužuju (pogotovo jer je amel uhvatio palice u ruke), jer nakon svih tih godina sviranja, nešto se jednostavno mora vratiti, a njima se je jako dobro vratilo, pogotovo pronalazak odličnog vokala (Dino). band je dobio novu dimenziju i jako mi se sviđa.
muzički ovo nije neka topla voda, čut čete takvih bendova, ali u Labinu i Istri ovo je definitivno atrakcija koja će drmat.
mi koji smo čuli njihovu snimku (koja je prejebena, a još je raw kvalitete) samo možemo očekivati jedan boom na ovoj lokalnoj sceni.
nakon stripsa, definitivno band o kojem će se puno pričat.
želim im puno sreće, prvenstveno jer su mi večina jako dobri frendovi, a isto tako jer imaju potencijala reći ljudima kako se svira u Labinu i da ovo nije samo jedan jebeni rudarski grad kojemu je vrhunac muzike alen lazarić

ti si definitivno fulo fax :D ceka te novinarstvo u zg :D samo neznam sta ti cekas :D
ja to ozbiljno :fly:
Image
CUZ WHEN THE WORLD IS OVER
WE'RE STILL THE BOYS FROM NOWHERE
AND TONIGHT TONIGHT WE'RE COMING HOME!!!

GOOD WINE STILL ISN˙T BEER
X!3W
Site Admin
Site Admin

Postby FOSCHY » Sat Apr 11, 2009 6:43 pm

Hvala Vam na ljepim rjecima... it means a lot. :wink: Drago nam je da Vam se sviđa.

p.s. gogo uvjek ces biti " ma znas ga onaj Goran sto je pjevao na pocetku" heheheheh
i taman smo radili onu pjesmu, i govori Marko " jebem mu fale mi rjeci Dino " i onda ubode, " a jaaaaaaaaaa pa kod Gorana su on ih je uzeo se sjecas" hehehe pa smo se svi malo nasmijali.
Eto pozdrav svima, i hvala na podrsci...
Vidimo se i cujemo :) u -x-.
Image

FOSCHY
Site Admin
Site Admin

Postby Acrodyn » Sun Apr 12, 2009 12:26 pm

Ma, stari, to je ludnica!

Jedan dan kad uspijete ono ja ću se svima hvalit: "Pjevao sam im , pjevao sam im!!"

I onak kad budete na nekom velikom koncertu ja ću doć u prvi red i vikat " To sam jaaa, to sam jaaa".. A vi ćete mi sumnjivo mahnut... ::D

Ah.. Priceless... ::D

E... Stvarno se nadam da nemam zadnji primjerak riječi od one pjesme... I da vas nisam zajebo nekako. :sad:
Acrodyn
Modernator
Modernator

Postby FOSCHY » Mon Apr 13, 2009 1:36 am

Acrodyn wrote:Ma, stari, to je ludnica!

Jedan dan kad uspijete ono ja ću se svima hvalit: "Pjevao sam im , pjevao sam im!!"

I onak kad budete na nekom velikom koncertu ja ću doć u prvi red i vikat " To sam jaaa, to sam jaaa".. A vi ćete mi sumnjivo mahnut... ::D

Ah.. Priceless... ::D

E... Stvarno se nadam da nemam zadnji primjerak riječi od one pjesme... I da vas nisam zajebo nekako. :sad:

Ma nisi ne, Marko ih zna napamet ;)
Image

FOSCHY
Site Admin
Site Admin

Postby FOSCHY » Wed Dec 09, 2009 6:23 pm

Evo nas opet nakon duze stanke ovdje na forumu :)
Prije par dana samo odradili slikanje za stranicu i ostale stvari. Slike su gotove a neke od njih mozete vidjet i na nasoj web stranici.
Stranica je od danas u funkciji.

http://www.souldisplay.com/

Htjeli bi se zahvaliti nasim prijateljima na ogromnoj pomoci bez koje nebi bilo ni slikanja ni stranice.

Hvala Rajanu na posuđenoj pro opremi za fotkanje, trudu i ciljanu nas u oci sa bouncerom :)
http://doctorajan.deviantart.com/

Hvala Edetu, našem vozacu i "ligh tehničaru" što je došao iz Pule samo za naše slikanje, što je uzeo kamion, teglio sa nama kauč i trpio nas na onoj livadurini :).

Hvala Ivani sto se uvijek odazove na nase lude ideje (u trenutku pisanja seminara kojeg mora predat za par sati) i sto se smrzavala na livadi dok smo mi smisljali kako, sta, kuda, i gdje.

Hvala fotografu Goranu na fantasticnim fotkama, na velikoj pomoci oko stranice i na tome sto je uvijek uz nas kad nam je potrebna pomoc.
http://rusty2210.deviantart.com

Hvala vam:

SD
Image

FOSCHY
Site Admin
Site Admin

Postby Acrodyn » Fri Dec 18, 2009 9:21 pm

A nema nikakvih stvari još na stranici? Samo ovaj intro takorec..
Acrodyn
Modernator
Modernator

Postby FOSCHY » Mon Mar 01, 2010 2:33 pm

Evo nas sa vijestima iz Rijeke. Bilo je faken fantastično. Najbolji naš konc. do sada. Palach je bio pun negdje cca 200-tinjak ljudi. Tonsku smo odradili bez Ernesta jer je on još uvijek navlačio Rofix u Poreču heheh tako da je on stigao na gotovo oko 21.30h. Hvala Ediju našem toncu na super odrađenomn poslu. Thnx Ivani na sto je bila tamo i financirala hehehe ( moja banka) hehehe
Eto ako nekog zanima fotke su na našoj Facebook stranici.

http://www.facebook.com/pages/Soul-Disp ... 924?ref=ts

Pozdrav pa do slušanja ;)
Image

FOSCHY
Site Admin
Site Admin

Postby FOSCHY » Mon Mar 01, 2010 2:34 pm

Acrodyn wrote:A nema nikakvih stvari još na stranici? Samo ovaj intro takorec..

Sve je jos u pripremi, samo na myspace-u imamo jednu stvar.
Image

FOSCHY
Site Admin
Site Admin

Postby nihilist-grindcore » Mon Mar 01, 2010 3:21 pm

FOSCHY wrote:Tonsku smo odradili bez Ernesta jer je on još uvijek navlačio Rofix u Poreču heheh

haahahahah ooo muko isusova :lol: :lol:
Image
nihilist-grindcore
Site Admin
Site Admin

Next

Return to Board index

Return to Labinski bendovi